Published On: vin, Oct 14th, 2016

Jandarmii vor asigura ordinea si siguranta publica la concertul Voltaj

Vineri, 14 octombrie, efective din cadrul Jandarmeriei Braila vor asigura masurile de ordine si siguranta publica pe timpul concertului formatiei Voltaj, ce se va desfasura in parcarea Braila Mall, incepând cu ora 19.00.

Pentru desfasurarea in bune conditii a acestui eveniment, Jandarmeria Braila le face spectatorilor urmatoarele recomandari: sa adopte un comportament civilizat si sa respecte indicatiile jandarmilor; sa evite conflictele de orice natura; din ratiuni de siguranta publica, recomandam participantilor sa nu vina cu bagaje sau genti voluminoase; in cazul in care sunt martorii savârsirii unor fapte de natura antisociala, sa solicite sprijinul fortelor de ordine din apropiere; parintii sunt rugati sa supravegheze cu atentie sporita copii.

Jandarmeria Braila reaminteste ca, in conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea si desfasurarea adunarilor publice, este interzisa si constituie infractiune participarea la adunarile publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substante iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru socuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru actiuni violente sau de tulburare a desfasurarii normale a acestora.

Pentru a preveni si alte evenimente nedorite, in dispozitivul Jandarmeriei Braila se vor afla si lucratori din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Braila si I.S.U. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author