Published On: lun, Oct 17th, 2016

ISU Braila angajeaza din sursa externa

ISU organizeaza concurs pentru ocuparea a 12 posturi vacante de subofiter de executie, din sursa externa, dintre care 2 sunt de conducator auto (autospeciale). Conditiile care trebuie indeplinite sunt: sa aiba studii liceale, cu diploma de bacalaureat, sa fie apti medical, fizic si psihic pentru functia de subofiter operativ si sa detina permis de conducere categoria B. Iar candidatii care vor “lupta” pentru postul de sofer trebuie sa aiba si permis de conducere categoria C.

Candidatii se pot inscrie incepand de azi, 17 octombrie, pana pe 24  la sediul ISU Braila, de pe Bdul. Dorobantilor, nr 468, de luni pana vineri in intervalul 08:30- 16:00, dosarele se depun personal.

Concursul se va desfasura in perioada 14-17 noiembrie si va consta in urmatoarele probe: evaluarea probelor fizice si testul scris, acesta fiind test grila, pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii cerintelor postului respectiv.

Pentru mai multe detalii, candidatii pot accesa site-ul www.isubraila.eu sau se pot prezenta la biroul de informare-recrutare, la sediul inspectoratului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-