Published On: joi, Oct 6th, 2016

Google vine la Braila pentru a prezenta o lectie de turism, in cadrul conferintei “Managementul Destinatiilor: Offline si Online”

Vineri, de la ora 10:30 va avea loc la Teatrul „Maria Filotti” o conferinta organizata de Autoritatea Nationala pentru Turism, in parteneriat cu Google Romania. Intalnirea se intituleaza “Managementul Destinatiilor: Offline si Online” si este realizate sub egiga Rocreativ Trade SRL, societatea de turism a Consiliului Judetean.

Conferinta se va desfasura in sala de conferinte a Teatrului „Maria Filotti” Braila autoritatilor publice locale, centrelor de informare turistica, institutiilor culturale, mediului academic, agenti economici membri ai Camerei de Comert si Industrie, asociatiilor de dezvoltare si promovare turistica, asociatiilor patronale si federatiilor din turism, dar si ai organizatiilor non-guvernamentale cu activitate in domeniul turismului.

"In cadrul acestui eveniment se va prezenta viziunea ANT cu privire la infiintarea Organizatiilor de Management al Destinatiilor, care vor contribui la cresterea competitivitatii destinatiilor din punct de vedere turistic si nu numai. Google Romania va face cunoscute oportunitatile pe care le ofera instrumentele de marketing online si va contura profilul calatorului digital. Totodata, in cadrul conferintei vor fi prezentate si modele de bune practici in dezvoltarea si promovarea unor destinatii turistice autohtone”, se arata intr-un comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author