Published On: vin, Oct 14th, 2016

GALERIE FOTO:Substanţe anabolizante ascunse în bagajele unui tânăr, depistate in Albiţa

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albța a descoperit, ascunse în bagajele personale ale unui cetăţean român, 360 comprimate şi 60 fiole anabolizante incluse în lista substanţelor interzise de lege.

În ziua de 12 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, la P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pe sensul de intrare în ţară, pasager într-un microbuz înmatriculat în Germania, cetăţeanul român Stepan M., în vârstă de 26 de ani.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului şi pasagerilor, ocazie cu care, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră a descoperit, ascunse în bagajele personale ale lui Stepan M., 360 comprimate de Strombafort şi 60 fiole de Testosterona, incluse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea contravenţională a tânărului cu amendă în valoare de 33.000 lei.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-