Published On: joi, Oct 20th, 2016

GALERIE FOTO: Un biciclist a fost lovit de o soferita de 50 de ani, pe trecerea de pietoni din fata Palatului Agriculturii

Astazi, in urma cu cateva minute a avut un accident rutier in care a fost implicat un biciclist. Accidentul s-a produs pe Calea Calarasilor, in fata Palatului Agriculturii. Potrivit primelor informatii barbatul, in varsta de 40 de ani, a incercat sa traverseze Calea Calarasilor pe trecerea de pietoni, cand a fost lovit de un autoturism marca Renault Clio, condus de o soferita de 50 de ani. Bicicleta a fost in roata din spate, iar in urma impactului barbatul s-a dezechilibrat si in cazatura l-a acrosat pe un pieton aflat pe zebra. Cei doi au suferit doar leziuni minore, nefiind transportul acestora la spital.

La faca locului s-a deplasat un echipaj al politiei de la Rutiera si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din cupla. Cei trei implicati in accident, biciclistul, pietonul si soferita au fost testati cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ in toate cazurile.

Comentarii

comentariu

About the Author