Published On: mie, Oct 19th, 2016

GALERIE FOTO: Teatrul Maria Filotti prezinta “Acasa la tata” , weekend-ul acesta

Teatrul Maria Filotti Brăila prezintă vineri ,  21 octombrie 2016,   spectacolul ACASĂ LA TATA de Mimi Brănescu, regia Radu Nichifor iar  scenografia aparține  Soranei Țopa,   la Sala Bujor Macrin , de la ora 18.30.

Spectacolul a fost selecționat și a participat la  cea de-a  ediţia a XXVII-a Festivalului Naţional de Comedie organizat de Teatrul Dramatic "Fani Tardini"  in perioada 5-16 octombrie 2015 și la FESTIVALUL COMEDIEI ROMÂNEŞTI festCO ediţia a XIV-a, 2016 organizat  de Teatrul de Comedie- București, in data de 28 mai 2016.

Actorul Adrian Ştefan a obținut la Festivalul Național de Comedie de la Galați, ediția 2015, Premiul pentru "Cel mai bun actor în rol secundar"pentru rolul Petrică din spectacolul „Acasă la tata".

„Acasă la tata", o comedie explozivă, rafinată, plină de ritm şi de situaţii amuzante, un spectacol cu o distribuție de excepție  formată din  actorii – Monica Zugravu,  Corina Borş, Adrian Ştefan, Alexandru Marin,Narcisa Novac şi Dan Moldoveanu, alături de Lucian Pânzaru de la Teatrul „Fani Tardini" din Galaţi.  

Comentarii

comentariu

About the Author

-