Published On: joi, Oct 27th, 2016

GALERIE FOTO: “Smecherasii” nu-si mai pot etala bolizii in fata restaurantului “Scuar”, cand iau masa / Primaria a montat jardiniere cu flori pe portiunea hasurata

“Smecherasii” Brailei care isi etalau bolizii de lux, parcandu-i in fata restaurantului “Scuar by Reset”, trebuie sa-si caute alt loc de parcare. Ieri, sub supravegherea primarului Dragomir, Serviciului de Utilitate Publica, Administrare si Gospodarire Locală si al Serviciului Seroplant a montat 11 jardiniere de mari dimensiuni pe portiunea hasurata a carosabilului din fata restaurantului, blocand astfel accesul autoturismelor in zona respectiva. Clientii restaurantului in semn de protest, au inceput sa-si parcheze autoturismele pe trotuar. Pentru ca astfel de situatii sa nu mai aiba loc, edilul sef a spus ca in perioada urmatoare urmeaza sa fie montate pe trotuar elemente de ornament sferice ca pe litoral, pentru a-i obliga pe cei care vin la restaurant sa-si lase masinile in parcarea situata intre Colegiul National Gheorghe Murgoci si Primarie.

In urma solicitarilor scrise primite de la mai multi braileni si a unei institutii publice am luat decizia sa amenajam zona intersectiei dintre Calea Calarasilor si B-dul Independentei astfel incat sa existe vizibilitatea necesara si sa nu mai existe riscul unor accidente.

Am amplasat jardiniere cu flori pentru a da o nota de eleganta si a avea efectul dorit.

Pentru ca exista capacitatea de "adaptare" a celor care nu mai pot parca in mijlocul intersetiei vom amplasa si pe trotuar elemente de ornament sferice (ca pe litoral) astfel incat cei care doresc sa parcheze in usa restaurantului sa poata folosi parcarea situata intre Liceul Murgoci si Primarie.

Sunt convins ca in special cei care parcau acolo vor fi nemultumiti ca trebuie sa faca cativa pasi din parcare la restaurant dar eleganta amenajarii peisagiste va fi apreciata de cei mai multi”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author