Published On: mie, Oct 5th, 2016

GALERIE FOTO: Pietele din municipiu vor fi modernizate / Marian Dragomir: “Azi in Braila – Piata Mare. Ne-am asumat proiecte pentru piete moderne. Am inceput sa le facem”

Unul dintre proiectele din campania electorala a lui Marian Dragomir a fost modernizarea pietelor din municipiu. In aceasta dimineata acesta a postat pe contul sau de Facebook mai multe fotografii in care se poate observa ca acest proiect incepe sa prinda contur. Potrivit primarului vechile tarabe din Piata Mare au inlocuite cu unele moderne. Mai mult, edilul sef a mai adaugat ca pana la finalul acestui an urmeaza sa fie amplasata o copertina noua la Piata Microhala, iar de la anul toate pietele din municipiu vor dispune de tarabe moderne, inchidere cu geamuri termopan, climatizar si multe altele. Brailenii l-au felicitat pe Dragomir pentru activiatea intreprinsa in fruntea municipiului pana acum, inclusiv pentru aceasta campanie de modernizare a pietelor, dar unul din acestia a adus in discutie o problema serioasa care exista in piete: toaletele publice. Braileanul respectiv a spus: “Foarte bine ca sa modernizat dar grupurile sanitare intra si ele domnule primar?”.

Azi in Braila – Piata Mare

Ne-am asumat proiecte pentru piete moderne. Am inceput sa le facem.

Urmeaza anul acesta copertina de la Piata Microhala, iar de anul viitor toate pietele: tarabe moderne, inchidere cu geamuri termopan, climatizar, etc”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author