Published On: mar, Oct 4th, 2016

GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “Un grup de oameni deosebiti a dat o pata de culoare parcarii din Ansamblul Buzaului. Noi am promis un ansamblu de joaca si l-am montat / Nu ne vom opri aici”

In urma cu doua saptamani un grup de tineri cu initiativa a dat un plus de culoare parcarii din Ansamblul Buzaului. La indemnul acestor tineri locatarii din aceasta zona s-au mobilizat, in special copiii, si au vopsit pavajul din piatra cubica, astfel incat locul destinat parcarii autoturismelor sa semene cu un covor cu motive traditionale. Primarul Marian Dragomir nu a trecut cu vederea aceasta initiativa si chiar a dat o mana de ajutor la momentul respectiv. Mai mult, ieri, in semn de multumire, au fost montate in parcul din zona respectiva mai multe tobogane in forma de elicopter. Totodata, edilul sef a mai adaugat ca reabiliarea parcurilor din municipiu continua.

A venit primul elicopter!

Un grup de oameni deosebiti a avut initiativa desenarii cu motive traditionale romanesti a unei parcari. Noi am promis un ansamblu de joaca. Acum il montam! 

Urmeaza la finalul saptamanii alte 7 parcuri de joaca, apoi parcuri noi in 4 locatii si mult asteptatele … aparate pentru fitness. Anul viitor intram in forta pentru modernizarea tuturor parcurilor si constructia unora noi.

Si la Caminul Cultural din Chercea va fi instalat un ansamblu de joaca. Problema este ca in aceasta locatie se vandalizeaza in mod regulat tot ce se monteaza. Daca s-ar pastra… ce bine ar fi. In plus in Gradina Mare se vor face 2 parcuri noi. Unul in locul celui existent si cel de fitness langa.

P.S. – Stiu ca sunteti nerabdatori sa le folositi, dar 48 de ore trebuie sa se întărească fundatia”, a scris Marian Dragomir pe contul sau de Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author