Published On: lun, Oct 17th, 2016

GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “Duminica, Piata de Pasari s-a mutat din strada intr-o locatie noua”

Marian Dragomir anunta saptamana trecuta opinia publica, intr-o conferinta de presa, ca Piata de Pasari se va muta din strada intr-o locatie amenajata special pentru animale. Acest lucru s-a intamplat in weekend, iar dupa cum ne-a obisnuit, edilul sef a postat mai multe fotografii cu noua locatie pe contul sau de Facebook. Mai mult, acesta a mai adaugat ca dupa schimbarea tarabelor din Piata Mare si aranjarea Pietei de Pasari, urmeaza sa inceapa proiectarea acoperisului la Piata Microhala.

Duminica, Piata de Pasari s-a mutat din strada intr-o locatie noua.

Dupa tarabele noi din Piata Mare si aranjarea Pietei de Pasari, urmeaza sa incepem proiectarea acoperisului la Piata Microhala”, a scris Marian Dragomir pe contul de socializare.

Brailenii sunt incantati de aceasta schimbare si l-au felicitat pe primar, dar unul l-a si intrebat cand se va monta un acoperis pentru noua Piata de Pasari: “Au nevoie si de acoperis, vine iarna, saracele animalute…Ploua peste ele”. Raspunsul edilului nu s-a asteptat prea mult si a precizat ca anul acesta se va face doar atat pentru aceasta locatie, urmand ca pana la sfarsitul anului sa se monteze acoperis la Piata Microhala: “Anul acesta atat. Acoperis facem la Piata Microhala. Apoi revenim”. Printre alte comentarii se numara: “Ne uimiti pe zi ce trece tot mai mult! Nu meritati doar toate aprecierile si multumirile noastre, ci si felicitari!”, ”Frumos! Ordonat! Bravo! Acum sa se mentina curatenia”, “Braila se schimba intr-un oras frumos, asa cum ne dorim. Un primar gospodar. Felicitari Marian!”, etc.

Comentarii

comentariu

About the Author