Published On: mar, Oct 18th, 2016

GALERIE FOTO: Maidanezii pun incet, dar sigur, stapanire pe oras

Situatia cu maidanezii din municipiu se inrautateste pe zi ce trece. Desi in urma cu mai mult timp primarul Marian Dragomir a spus ca va rezolva aceasta problema, chiar si partial, prin construirea unui nou padoc intre Braila si Galati, cainii fara stapan din municipiu sunt tot mai multi. Pana la construirea acestui adapost pentru patrupede, brailenii stau cu frica-n san cand se intorc acasa printre blocuri, in special seara.

Mai multi braileni ne-au trimis fotografii in care se poate observa cum haitele de caini “pun incet, dar sigur stapanire pe oras”.

Buna seara! Mai devreme era sa ma manance o haita de caini in timp ce ma plimbam pe Faleza cu copilul. Faceti o stire…un anunt despre asta sau vorbiti cu primarul. E belea cu ei!”, ne-a spus o femeie in urma cu mai mult timp in speranta ca masurile luate de municipalitate vor fi puse in aplicare cat mai mai repede. De la aceasta declaratie au trecut doua luni, iar situatia in oras continua sa fie la fel de rea, daca nu mai rea. Solutia padocului este una buna pe hartie, dar pentru a fi pusa in aplicare este nevoie de timp, iar brailenii isi doresct o rezolvare intr-un timp cat mai scurt.

Comentarii

comentariu

About the Author