Published On: vin, Oct 7th, 2016

GALERIE FOTO: Casa bantuita din Braila: mit sau realitate

Intr-o perioada in care fantomele au ajuns atat de populare incat sunt de vanzare pe internet, asa cum se poate observa intr-un anunt postat de un bucurestean pe OLX cu o descriere pe masura „Fantoma prinsa noaptea prin casa, tinuta in borcan de aproximativ 6 luni, o dau ca am nevoie de bani. Nu raspund pentru eliberarea ei. Nu este rea, dupa eliberare, muta obiecte prin casa si isi face uneori simtita prezenta printr-un vant rece si senzatia ca te priveste cineva. Nu sperie copiii, animalele de companie nu o sesizeaza. Uneori bate de cateva ori in mobila sa isi faca simtita prezenta dar destul de rar, o data, de doua ori pe luna. Nu am avut probleme cu ea, perfect functionala, raspunde la comenzi, perfecta pentru tinerea hotilor departe.” , nici Braila nu duce lipsa de povesti in care personajele principale par a fi fantomele.

Se zvoneste ca ar exista case bantuinte aflate in zona veche a orasului. Una dintre aceste case se afla pe strada Pietrei in apropierea portului. Casa are o istorie zbuciumata, in trecut fiind un bordel in care isi satisfaceau placerile turcii stationati in port. Se povesteste ca turcii ar fi omarat cu bestialitate o parte din femeile din aceeasta casa iar suflete acestora din urma nu si-au gasit linistea facandu-si simtita prezenta chiar si in zilele noastre.

Mai multe persoane au incercat sa locuiasa in aceasta casa dar se pare ca nu au reusit din cauza sentimentului de neliniste pe care il aveau in permanenta.

O femeie, care locuieste in apropierea casei, ne-a declarat ca noaptea se aud zgomote ciudate care vin din presupusa casa bantuita.

De asemenea, un grup de tineri ne-a povestit experinta pe care a trait-o. Tinerii sustin ca dupa ce au vizitat, din curiozitate, aceasta casa timp de cateva zile acestia nu si-au mai gasit linistea ptr ca ar fi luat in deradere sufletele nelinistite ale femeilor ucise cu cruzime. Atunci, in disperare de cauza, solutia gasita de tineri a fost aceea de a se reintorce in casa bantuita pentru a cere iertare fantomelor. Solutie care a si functionat, dupa cum sustin acestia.

Am mers si noi sa vedem presupusa casa bantuita care se pare ca este vizitata si de cupluri de indragostiti, dupa cum se poate observa din fotografii. Mai jos gasiti galeria foto realizata din fotografii facute in "casa bantuita."

Voi ce credeti, este casa bantuita?

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-