Published On: lun, Oct 10th, 2016

GALERIE FOTO: ArcelorMittal Galati a demolat Fabrica de Var nr. 2

In acest weekend ArcelorMittal Galati a demolat Fabrica de Var nr. 2, care nu mai folosita de opt ani. Au fost puse la pamant turnul de alimentare cuptoare si turnul de sortare si expeditie var din incinta fabricii. Lucrarile de demolare au inceput vineri si s-au finalizat sambata dupa-amiaza cand a fost demolat turnul de sortare si expeditie var. Potrivit reprezentantilor combinatului au fost luate toate masurile de siguranta si de protectie a mediului au fost luate pentru a reduce la minimum impactul pentru comunitate. Fierul vechi rezultat in urma demolarii va fi reciclat.

ArcelorMittal Galati a mai demolat, de-a lungul ultimilor ani, si alte capacitati de productie pe care le oprise definitiv, precum Furnalele 1, 2 si 6.

“ArcelorMittal Galati efectueaza vineri si sambata, in cursul dupa amiezelor, lucrari de demolare controlata la unele echipamente industriale de la fosta Fabrica de Var nr. 2, ale carei operatiuni au fost oprite in urma cu opt ani. Dupa demolare, acestea nu vor mai fi reconstruite”, a declarat Dorian Dumitrescu, Country Communicator ArcelorMittal Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author