Published On: mie, Oct 19th, 2016

FOTO / VIDEO: “In Braila exista trei categorii de strazi: 1. Neasfaltate, 2.Asfaltate doar pe hartie, 3.Asfaltate care se surpa instantaneu”

strazi_gropi_infobrailaBrailenii incep sa isi piarda rabdarea in ceea ce priveste asfaltarea si plombarea strazilor din oras. La inceputul acestei luni, primarul Dragomir a spus ca licitatia pentru asfaltarea strazilor din municipiu stagneaza din cauza unei firme din Galati, care a contestat procedura licitatiei la Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor(CNSC).  Totusi, in jurul acestei proceduri de contestatie se invarte o birocratie tipica Romaniei, in urma careia cei care sufera sunt brailenii.

In ultima perioada am fost contactati de foarte multi braileni care se plang se situatia sub orice critica in care se prezinta strazile din oras. Acestia ne-au trimis fie fotografii, fie clipuri in care se observa starea precara a soselelor. Mai mult si in mediul online tot mai multi braileni au inceput sa critice aceasta situtia si a inceput sa circule o fotografie in care se face haz de necaz. Pe respectiva fotogratie se regaseste scris mesajul: ”In Braila exista trei categorii de strazi: 1. Neasfaltate, 2.Asfaltate doar pe hartie, 3. Strazi asfaltate care se surpa instantaneu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-