Published On: mie, oct. 26th, 2016

FOTO: Tigari ascunse in bordul, respectiv roata unor autoturisme, descoperite la frontiera

Echipele comune de control din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Sculeni si Galati-rutier au descoperit aproximativ 6.500 de tigarete pe care doi barbati intentionau sa le introduca ilegal in Romania, ascunse in roata spate a unui autoturism, respectiv intr-un loc special amenajat in bordul altuia. 

tigari-ascunse-in-bordIn data de 24 octombrie, in jurul orei 12.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, cetateanul din Republica Moldova Serghei N., in varsta de 38 ani, conducand un autoturism marca Volskwagen, inmatriculat in Bulgaria.

In urma controlului efectuat, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a descoperit, ascunse si nedeclarate, in roata stanga spate a autoturismului, 4.080 de tigarete marca Plugarul cu timbru de acciza Republica Moldova.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATot in data de 24 octombrie a.c., in jurul orei 23.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, galateanul Mihai M., in varsta de 51 ani, conducand un autoturism marca Volskwagen, inmatriculat in Bulgaria.

In urma controlului efectuat, asupra masinii, bagajelor si persoanei, echipa comuna, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a descoperit, ascunse si nedeclarate, intr-un loc special amenajat in bordul autoturismului, 2.400 de tigarete de diferite marci, de provenienta Duty free.

Conform prevederilor legale a fost luata masura ridicarii tigaretelor in valoare de 2.358 lei, si a autoturismului condus de Mihai M., in valoare de 9.060 lei, in vederea confiscarii, iar barbatii au fost sanctionati contraventional cu amenzi in valoare totala de 10.000 lei. Totodata fata de Serghei N. a fost luata masura anularii permisului de mic trafic emis pe numele sau.

Comentarii

comentariu

About the Author

-