Published On: lun, Oct 10th, 2016

Festivalul Florilor de Toamna din Braila se anunta mai spectaculos ca niciodata

festivalul_florilor2_infobrailaZilele Brailei din aceast an au fost mai spectaculoase ca niciodata si au ramas in memoria brailenilor. Marian Dragomir promite un nou festival la cote inalte. Festivalul Florilor de Toamna, eveniment devenit deja traditie la Braila se anunta a fi la un cu totul alt nivel, comparativ cu anii trecuti. Festivalul este programat in perioada 14 – 16 octombrie si nu se va mai desfasura in Gradina Mare ca in anii trecuti, ci in Parcul Monument, in rondoul din parc. In plus, in zona respectiva vor fi realizate si cateva amenajari peisagistice menite sa ii incante pe vizitatori.

Cat priveste partea culinara, Dragomir a anuntat ca va fi strict interzisa amplasarea de gratare generatoare de fum. “Am prevazut si o zona de mancare, dar vreau sa eliminam eternele gratare, fum, mici in perioada festivalului Florilor de Toamna din Municipiul Braila. Expozantii nu vor avea voie sa amplaseze gratare. Toata mancarea va fi facuta la ceaun. Le-am recomandat diverse feluri de mancare romanesti, traditionale pe care acestia le pot gati, pentru ca vrem sa fie si o abordare culinara total diferita fata de cele de pana acum. Va fi gulas, ciorba, fasole, varza, pastrama la ceaun si alte sortimente pe care ei le pot gati si noi le-am indicat ca si posibile feluri de mancare. Exista si alte feluri de mancare. E la libera lor alegere, insa noi le-am recomandat si cateva posibile feluri pe care le pot gati la ceaun. Fara fum, fara gratare!”, a declarat primarul.

Mai mult, Festivalul va fi insotit si de cateva evenimente artistice, precum un concert al trupei Voltaj, cat si un spectacol sustinut de Teatrul “Masca” din Bucuresti.

Programul Complet:

Festivalul Florilor de Toamna 14-16.10.2016 Parcul Monument

Vineri, 14 octombrie – 210 ani Borsec in Romania – Concert Voltaj – Braila Mall – ora 19.00

Sambata, 15 octombrie – Teatrul Masca – Spectacol Statui Vivante – de la ora 16.00

Expozitie flori cu vanzare, Preparate traditionale la ceaun, etc – Parcul Monument

Parcarea se va face la Sala Polivalenta

Comentarii

comentariu

About the Author