Published On: mar, Oct 11th, 2016

Elena Udrea: “Doamna Kovesi a facut dosare penale celor pe care i-a considerat adversari, celor care stiau multe lucruri despre dansa”

Elena Udrea a facut dezvaluiri uluitoare la Realitatea TV despre Laura Codruta Kovesi, pe care o acuza ca a fost ajutata de Ioan Rus si PSD sa obtina cel de-al doilea mandat de Procuror general. Mai mult Udrea sustine ca Kovesi le-a facut dosare penale persoanelor pe care le considera adversari sau celor care stiau prea mult despre ea.

Era prietena cu domnul Ghita, cu domnul Ponta, cu domnul Rus. Doamna Kovesi s-a bazat in 2009 pe sprijinul domnului Rus si PSD pentru numirea sa in al doilea mandat de Procuror general. Acest lucru arata cat de corecta e doamna Kovesi. La acest capitol e cel putin la fel ca ceilalti. Vad ca doamna Kovesi a facut dosare celor care stiau lucruri despre dansa. A facut dosare penale celor pe care i-a considerat adversari, celor care stiau multe lucruri despre dansa. Au fost situatii in care pe unii din PSD i-a protejat, pe altii i-au inculpat. Doamna Kovesi nu m-a facut pe mine ministru, in schimb noi fiecare am contribuit la numirea dansei. Ea nu avea cum sa faca poze cu mine”, a spus Elena Udrea.

Comentarii

comentariu

About the Author