Published On: lun, Oct 24th, 2016

Drumurile brailene au fost invadate de soferi vitezomani

Sambata, 22 octombrie, in jurul orei 16:30, a fost depistat un barbat, din judetul Vrancea, in timp ce conducea autoturismul pe DN 2B, in afara localitații brailene Silistraru, cu viteza de 156 km/h.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amenda de 1.125 de lei si i-a fost reținut permisul de conducere in vederea suspendarii dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pe o perioada de 90 de zile.

In aceeasi zi, a fost depistat un barbat de 46 de ani, din comuna braileana Ulmu, pe DN 2B, in timp ce conducea autoturismul cu viteza de 119 km/h.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat ca avea in aerul expirat 0,75 mg/l alcool pur, fapt pentru care a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice, in vederea stabilirii gradului de alcoolemie din sânge, insa a refuzat sa se supuna acestei masuri.

Pe numele lui a fost intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. De asemenea, acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda de 500 de lei, pentru depaşirea vitezei legale, conform O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Comentarii

comentariu

About the Author