Published On: mar, Oct 11th, 2016

Doi tineri au fost prinsi in flagrant in timp ce transportau 100 de litri de motorina furata

La data de 08 octombrie, ora 03:30, politisti din cadrul Politiei Orasului Insuratei, impreuna cu cei din cadrul Sectiei 5 Politie Rurala Viziru, l-au identificat in flagrant, pe raza localitatii Baraganul, pe un barbat, in varsta de 30 de ani, din judetul Ialomita, in timp ce transporta, in portbagajul autoturismului, cantitatea de 100 litri de motorina.

 Cu ocazia verificarilor, politistii au constatat ca barbatul, impreuna cu un galatean, in varsta de 23 de ani, ce a fost identificat la scurt timp, ar fi sustras motorina, in aceeasi noapte, din rezervorul unui autotren ce era stationat pe raza orasului Insuratei.

In urma cercetarilor efectuate s-a constatat ca, in perioada 23.08 – 08.10.2016, cei doi barbati ar fi comis alte 16 infractiuni de furt din autovehicule si din anexe gospodaresti, comise pe raza localitatilor Insuratei, Viziru si Zavoaia.

Prejudiciul, in valoare de 22.900 de lei, a fost recuperat partial.

Pe numele celor doi suspecti a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile pentru savarsirea mai multor infractiuni de furt calificat, fiind dispusa retinerea lor pe baza de ordonanta pentru 24 de ore. In cursul zilei de ieri, acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Insuratei cu propunere de arestare preventiva, fata de ei fiind luata masura controlului judiciar si obligarea de a nu parasi localitatea de domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author