Published On: vin, Oct 21st, 2016

Doi braileni au disparut fara urma / Un tanar care muncea in Lituania si un batran care se intorcea de la piata

Miercuri, 19 octombrie, la ora 09:30, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a prezentat o femeie de 49 de ani, din municipiul Braila, care a sesizat ca nu mai stie nimic despre fiul sau, Caplea Vasile-Daniel, in varsta de 22 de ani.

In prezent, acesta este plecat intr-un oras din Lituania, iar din data de 30.09.2016 nu a mai putut fi contactat de catre familie.

disparut-caplea-vasile-daniel

Semnalmente: inaltime 170 cm, greutate aproximativa 70 kg, par castaniu, ochi caprui, prezinta ca semne particulare un tatuaj pe antebratul stang cu inscriptia in limba rusa “te iubesc Anja”, in dreptul pieptului doua inimi unite, in interiorul carora se afla inscris cuvantul “Anja” si pe gamba stanga are desenat un dragon.

Imbracaminte: nu se cunoaste.

In aceeasi zi, la ora 13:00, la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila s-a mai prezentat o femeie de 58 de ani, din municipiul Braila, care a semnalat ca, din ziua de 18.10.2016, in jurul orei 13:00, socrul ei, Mocanu Chirita, in varsta de 83 de ani, a plecat de la domiciliul sau si nu s-a mai intors.

disparut-mocanu-chirita

Semnalmente: inaltime 180 cm, greutate aproximativa 90 kg, par carunt, tuns scurt, ochi caprui, nu prezinta semne particulare.

Imbracaminte: nu se cunoaste.

Politistii de la Urmariri au solicitat urmarirea la nivel national a celor doi si desfasoara activitati pentru clarificarea situatiei lor.

Cine poate oferi date care sa conduca la gasirea acestora este rugat sa apeleze numarul 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-