Published On: lun, Oct 31st, 2016

Doi barbati s-au ales cu dosar penal pentru ca au incercat sa fure un cal si mai multa lucerna

La data de 28 octombrie, politisti din cadrul Politiei Orasului Faurei au fost sesizati de catre un localnic, in vârsta de 35 de ani, cu privire la faptul ca, in cursul aceleiasi zile, in jurul orei 09:00, l-a surprins pe un barbat, in vârsta de 40 de ani, in timp ce-i sustragea lucerna de pe o suprafata de teren, situata in extravilanul localitatii, care a fugit cu ajutorul unui atelaj hipo.

In urma verificarilor efectuate, politistii l-au depistat de barbatul in cauza, iar prejudiciul creat, in valoare totala de 50 de lei, a fost recuperat in totalitate, lucerna fiindu-i restituita reclamantului. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru furt.

In aceeasi zi, in jurul orei 12:00, politisti din cadrul Postului de Politie Comunal Sutesti au fost sesizati de catre un barbat, in vârsta de 49 de ani, cu privire la faptul ca, in noaptea de 27 spre 28 octombrie a.c., un tânar, in vârsta de 28 ani, din aceeasi localitate, i-a sustras un cal din curtea locuintei.

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca cele sesizate se confirma, iar prejudiciul creat, in valoare totala de 1.000 de lei, a fost recuperat, cabalina fiindu-i restituita reclamantului.  In cauza a fost intocmit dosar penal si se efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author