Published On: mie, Oct 26th, 2016

Doi barbati au fost prinsi in timp ce transportau lemne furate

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au depistat, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice, doi cetateni romani, care transportau, cu o barca, material lemnos pe care il sustrasesera de la o societate comerciala.

In data de 24 octombrie, in jurul orei 11.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, aflati in misiune cu o ambarcatiune din dotare pe fluviul Dunarea, i-au oprit pentru control, in zona kilometrului 6, mal stang, brat Cravia, pe brailenii Marian P., in varsta de 35 ani si Ilie A., in varsta de 46 ani, care transportau material lemnos cu o barca din tabla, cu motor marca Yamaha de 4 CP.

Astfel, politistii de frontiera au constatat ca cei doi barbati transportau peste patru metri cubi material lemnos, de esenta plop si frasin, pe care il sustrasesera de la o societate comerciala ai carei angajati efectuau lucrari autorizate de exploatare forestiera pe bratul Cravia.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, iar in conformitate cu prevederile legale in vigoare au predat materialul lemnos societatii comerciale pagubite.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-