Published On: vin, Oct 7th, 2016

Dacia Unirea Braila si-a aflat adversara din 16-zecimile Cupei Romaniei

Joi, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorti a saisprezecimilor de finala ale Cupei Romaniei, faza nationala, editia 2016-2017. Dacia Unirea Braila si-a aflat adversara din 16-zecimile Cupei Romaniei. Formatia braileana va infrunta in aceasta faza a competitiei echipa din Liga 1, Concordia Chiajna. Meciul soc din aceasta faza a competitiei este intalnirea dintre Dinamo II si Dinamo. Campioana Astra Giurgiu va juca la Becicherechu Mic, cu Nuova Mama Mia, iar vicecampioana Steaua se va deplasa la Suceava, pentru a infrunta Foresta.

Meciurile din 16-imile Cupei Romanei, in urma tragerii la sorti:

Unirea Tarlungeni – ASA Targu Mures

CS Afumati – FC Botosani

Dinamo Bucuresti II – Dinamo Bucuresti

Foresta Suceava – Steaua Bucuresti

CS Balotesti – Viitorul Constanta

ASU Politehnica Timisoara – Pandurii Targu Jiu

Metalurgistul Cugir – CSM Poli Iasi

CSM Ramnicu Valcea – CFR Cluj

Chindia Targoviste – ACS Poli Timisoara

Dacia Unirea Braila – Concordia Chiajna

Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu

Sepsi OSK Sfantu Gheorghe – CS Universitatea Craiova

FC Academica Clinceni – FC Voluntari

CNS Cetate Deva – Gaz Metan Medias

Metalosport Galati – Luceafarul Oradea

Olimpia Satu Mare – CS Mioveni

Echipa trecuta prima este considerata gazda in momentul tragerii la sorti, deoarece este de o categorie inferioara sau a fost mai slab clasata in campionatul precedent. Potrivit regulamentului Cupei, in cazul in care jocul respectiv urmeaza sa fie televizat in direct si este programat in nocturna, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalatie de iluminat, jocul respectiv va fi mutat pe un stadion din localitatea cea mai apropiata, care indeplineste conditiile regulamentare necesare disputarii jocului si televizarii.

Meciurile din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei se vor disputa intr-o singura mansa, eliminatorie, in zilele de 25, 26 si 27 octombrie.

Echipa din urna B care elimina echipa din urna A ii va lua locul acesteia si va face parte din urna A la tragerea la sorti pentru urmatoarea faza a competitiei. De aceasta noua schimbare in regulament poate profita in acest tur 11 cluburi: Unirea Tarlungeni, CS Afumati, Dinamo II, Foresta Suceava, CS Balotesti, ASU Poli, Metalurgistul Cugir, CSM Ramnicu Valcea, Chindia Targoviste, Dacia Unirea Braila si Nuova Mama Mia Becicherecu Mic.

Comentarii

comentariu

About the Author