Published On: vin, Oct 7th, 2016

Clipe de groaza pentru vanzatoarea unui magazin mixt de pe Grivita / Femeia a fost batuta cu un baston telescopic pentru 50 de lei

Joi seara, o femeie a trecut printr-o experienta groaznica, dupa ce a fost talharita si batuta cu bestialitate de un barbat. In jurul orei 20:00, un barbat mascat si echipat cu un baston telescopic a intrat intr-un magazin mixt situat pe strada Grivitei. Cum a intrat in magazin, barbatul s-a indreptat glonde spre femeia care aranja marfa pe un raft. Acesta a deschis batonul si a lovit-o pe femeie in cap. In ciuda lovitorii puternice, in urma careia femeia a fost umpluta de sange, aceasta a mai avut putere sa lupte cu barbatul, aruncand in el cu ce i-a cazut in mana. Vazand ca femeia inca putea lupta, mascatul s-a indreptat spre casa de marcat si a luat banii care se aflau acolo, 50 de lei. Dupa sustragerea banilor, barbatul s-a facut nevazut.

Imediat dupa, femeia a alertat autoritatile, iar la fata locului au venit mai multe echipaje de politie, dar si o ambulanta care a transportat-o pe femeie la spital, pentru a primi ingrijiri medicale. Politistii au adus la locul incidentului si un caine de urma, acesta identificand doua posibile trasee pe care talharul le-ar fi folosit.

Din nefericire magazinul nu era dotat cu camere se supraveghere, iar agresorul a purtat manusi astfel ca nu au putut fi ridicate amprente.

Cercetarile continua pentru identificarea si prinderea talharului.

Comentarii

comentariu

About the Author