Published On: mar, Oct 25th, 2016

Captura record a politistilor de frontiera braileni / Peste 800 de litri de motorina depistati in autoutilitara unui brailean

Politisti de frontiera braileni, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice in zona de competenta, au descoperit intr-o autoutilitara peste 800 de litri de motorina, pentru care conducatorul auto, un cetatean roman, nu a putut prezenta documente legale.

La sfarsitul saptamanii trecute, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila  – I.T.P.F. Iasi au oprit pentru control, la intrarea in localitatea de frontiera Chiscani, o autoutilitara marca Ford Transit, inmatriculata in Romania, condusa de braileanul Georgian A., in varsta de 29 ani.

In urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, politistii de frontiera au descoperit, in compartimentul marfa, intr-un recipient din plastic cu capacitate mare de transport, un lichid de culoare verde, avand mirosul si consistenta specifice motorinei, pentru care braileanul in cauza nu a putut prezenta documente legale. Pe timpul cercetarior Georgian A. a declarat ca a cumparat motorina, platind suma de 2.500 lei, de la soferul unui autotren inmatriculat in Bulgaria, cu scopul de a o revinde ulterior si a castiga astfel un profit.

Cantitatea de 847 litri, in valoare de 4.328 lei, rezultata in urma cantaririi produsului, a fost ridicata in vederea confiscarii, iar Georgian A. a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 500 lei, conform prevederilor Legii 12/1990, actualizata.

Comentarii

comentariu

About the Author