Published On: mie, Oct 12th, 2016

Buget de 250.000 de lei pentru amenajarea parcurilor din municipiu si a aparatelor de fitness / Pana la sfarsitul lunii noiembrie vor aparea primele aparate de fitness in oras

In aceasta saptamana toamna si-a intrat serios in rol, dar chiar si asa Primaria Braila continua instalarea si amenajarea unor parcuri din municipiu. Mai mult, primarul Marian Dragomir a spus ca pana la finele lunii noiembrie vor fi aplasate primele aparate de fitness. Primele zonele vizate pentru amplasarea acestor aparate sunt Parcul Monument, Gradina Mare si zona ANL Brailita. Pe langa spatiile pentru fitness, edilul sef isi doreste si completarea cu mai multe instalatii moderne precum elicoptere sau corabii a unor parculete de copii de pe raza municipiului.

Un asftel de elicopter a fost deja montat, in luna septembrie, in locul de joaca de joaca de langa blocurile B23, B24, B26 si B19, din Ansamblul Buzaului. Dragomir le-a multumit astfel locuitorilor din aceasta zona care au schimbat infatisarea parcarii din zona, pictand pe pavaj motive traditionale romanesti. Urmeaza sa se monteze astfel de aparate in parcurile din cartierele Viziru, Hipodrom, Obor, Chercea si Vidin.

Investitia totala pentru instalarea acestor echipamente si amenajarea corespunzatoarea are un buget de 250.000 de lei.

Totodata, Dragomir a mai adaugat ca anul viitor vor fi infiintate si cateva parcuri noi in cartierele: ANL Apollo, ANL Lacu Dulce, Chercea si zona Garii.

Comentarii

comentariu

About the Author