Published On: mie, Oct 26th, 2016

Bazinul acoperit de la LPS va fi preluat de Primaria Braila

Dupa multe discutii, care la un moment dat pareau interminabile, municipalitea brailleana a ajuns in cele din urma la un acord cu Ministerul Tineretului si Sportului in ceea ce priveste soarta Bazinului acoperit, din incinta LPS Braila.

Ministerul Tineretului si Sportului a fost reticent in a ceda bazinul Primariei Braila, dar nici nu au investit in reabilitarea acestuia. Subiectul a fost intens dezbatut in ultima perioada, iar primarul Dragomir a spus recent ca este foarte aproape sa preia bazinulul si ca Primaria Braila va aloca fonduri pentru reabilitare. Bazinul din incinta LPS Braila a ajuns in aceasta situatie dupa ce in 2012 contractul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret(DJST) Braila a expirat.

Astfel, dupa patru ani in care bazinul de inot al LPS, construit in 1972, a fost “plimbat prin birouri” de la o firma privata, la minister, va ajunge in cele din urma in proprietatea Primariei Braila, care dupa cum a declarat Dragomir in nenumarate randuri, va aloca fondurile necesare reabilitarii.

Comentarii

comentariu

About the Author