Published On: mar, Oct 18th, 2016

Batausul de sotie/ Si-a luat sotia la pumni si a injunghiat-o cu un cutit

Alexe Botea, in varsta de 60 de ani, a fost condamnat la 5 ani inchisoarea pentru tentativa de omor, asta dupa ce in seara de 19.09.2015 i-a aplicat sotiei sale mai multe lovituri cu pumnii si cu un cutit.  Marioara A., femeia in cauza a suferit plagi taiate in regiunea palpebrala ochi stang, plagi excoriate in regiunea cervicala anterioara, hemoragie subconjunctivala ochi drept, plagi injunghiate in bratul drept, mana stanga si ploicele drept, leziuni ce au necesitat intre 12-14 zile de ingrijiri medicale.

In urma probelor adunate de politistii si de procurorii, inculpatul Alexe Botea, a fost trimis in spatele gratiilor, inca din aprilie 2016  iar zilele acestea a venit si condamnarea, in prima instanta. Pedeapsa aplicata nu este definitiva, decizia finala va fi luata la Curtea de Apel Galati.

Femeia a reusit sa scape cu viata in urma atacului violent, care s-a produs intr-un apartament din Vidin (locuinta celor doi soti), datorita unei nepoate de numai 5 ani. Nepotica a sarit in spatele inculpatului, dupa ce a vazut cum se manifesta acest, moment in care victima a reusit sa scape, aceasta a luat copilul si a fugit din casa.

Motivul atacului este faptul ca barbatul aflase de divortul intentat de sotie fara sa il anunte.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-