Published On: joi, Oct 6th, 2016

Angajatii Penitenciarului de la Tichilesti au continuat protestele

Miercuri, 5 octombrie, intre orele 10.00 si 12.00 angajatii de la Penitenciarului pentru Minori si Tineri de la Tichilesti au continuat protestele. Actiunea de protesc a fost organizata de membrii sindicatului “Danubius”. Angajatii au invocat din nou faptul ca nu le sunt respectate drepturile legale si nu li se platesc orele suplimentare, care ajung sa depaseasca cu mult ceea ce este stabilit prin lege. Potrivit membrilor din cadrul sindicatului “Danubius” au fost efectuate 17.000 de ore suplimentare, dintre care in jur de 7.000 au ramas nerecuperate. Mai mult, la fel ca si la protestul de luni, in jur de 100 de angajati ai Penitenciarului Braila, nu vor mai intra la ore suplimentare ceea ce va paraliza activiatea.

Reprezentantii sindicatului “Sinpen 2006”, celalalt sindicat al salariatilor de la Penitenciarul Braila, nu au participat la aceasta actiune de protest,  motivand ca acest protest este o miscare politica, prin care se incearca demiterea ministrului justitiei, Raluca Pruna.

La actiunea de protest a sindicalistilor din penitenciare, organizata in fata Penitenciarului Braila, au participat si sindicalisti de la Penitenciarul Galati.

Comentarii

comentariu

About the Author