Published On: vin, Oct 14th, 2016

2.400 țigarete fără marcaje fiscale, descoperite într-un autoturim de către polițiștii de frontieră gălățeni

Poliţiştii de frontieră gălăţeni au descoperit într-un autoturism condus de un bărbat cu dublă cetățenie, 2.400 de ţigarete fără marcaje fiscale, pe care acesta intenţiona să le revândă şi a obţine astfel un profit.

          În data de 11 octombrie 2016, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni specifice pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit de ţigări, au oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Galaţi, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria, condus de Constantin C., cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 36 de ani.

În urma controlului, lucrătorii noştri au descoperit în spatele scaunelor din fată, cantitatea de 2.400 ţigarete marca „Ashima” de provenienţă Duty-Free, fără timbru de acciză. Persoana în cauză a declarat că le-a cumpărat de la un cetăţean român, cu scopul de a le revinde şi a obţine astfel un profit.

          Ţigările în valoare de 1.440 lei au fost ridicate în vederea confiscării, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-