Published On: lun, Sep 19th, 2016

Ziua Patrimoniului European se va desfasura la Biblioteca Judeteana

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati" in colaborare cu Directia Judeteana pentru Cultura Braila si Serviciul Judetean al Arhivelor Nationale Braila va invita miercuri, 21 septembrie 2016, ora 14.00, la vernisajul expozitiei de carte veche numita „Rolul comunitatilor locale in activitatea de definire si protejare a patrimoniului cultural".

Evenimentul se desfasoara in cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului la initiativa comuna a Consiliului Europei si a Uniunii Europene. Tema generala europeana sub care se desfasoara manifestarile anului  2016 este ,,Patrimoniul si comunitatile", prilej cu care sunt abordate discutii variate si de actualitate cu privire la cunoasterea, protejarea si valorificarea patrimoniului cultural.

Vernisajul expozitiei are loc in holul de intrare al Bibliotecii, evenimentul fiind prezentat de: Ana Harapescu – director Directia Judeteana pentru Cultura Braila, Ion Volcu- sef birou Colectii Speciale in cadrul Bibliotecii si Giani Oltianu- sef serviciu Arhivele Statului Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author