Published On: mie, sept. 7th, 2016

VIDEO/GALERIE FOTO: Contrabandistii din ce in ce mai inventivi / Peste 2000 de pachete de tigari ascunse in compartimentele pentru boxe audio

Echipa comuna de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea a descoperit peste 2.000 de tigarete ascunse in compartimentele pentru boxele audio ale unui autoturism, condus de un cetatean roman.

Ieri, in jurul orei 18.30, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare in tara, galateanul Costel P., in varsta de 31 de ani, conducand un autoturism marca Seat, inmatriculat in Romania.

In urma controlului amanuntit efectuat asupra autoturismului, echipa comuna formata din politisti de frontiera si inspectori vamali a descoperit, ascunse si nedeclarate, in compartimentele pentru boxele audio ale autoturismului, 2.400 tigarete diferite marci de provenienta Duty-free si R. Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 544 lei in vederea confiscarii si sanctionarea persoanei cu amenda contraventionala in valoare de 5.000 lei, autoturismul fiind indisponibilizat pana la plata amenzii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>