Published On: mar, Sep 6th, 2016

VIDEO: Protagonistii filmului romanesc “#selfie69” vor fi prezenti la Braila Mall pentru a discuta cu brailenii

Ultimului film romanesc, #selfie69 , va avea avampremiera la Braila in aceasta seara. Protagonistii acestui film, impreuna cu regizoarea Cristina Iacob, se vor intalni cu publicul din Braila la spectacolul de avanpremiera de marti, 6 septembrie, de la Cinema City, la ora 18.30. Fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia sa urmareasca primii cea de-a doua parte a povestii cu cel mai mare succes romanesc de box-office in 2014. Supradoza de comedie, #selfie69 intra pe marile ecrane din toata tara din 16 septembrie.

In cazul in care sunteti interesati de acest subiect, presa este asteptata astazi, incepand cu ora 18.3​0 in foaierul Cinema City din Braila. De asemenea, daca va doriti sa ramaneti si la vizionarea filmului, te rog sa ma anunti! Vor fi prezenti regizorul Cristina Iacob, impreuna cu actorii Vlad Logigan, Sali Levent si Alex Calin.

Cea mai asteptata comedie a anului, #selfie69 (2016),este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vandut film romanesc al anului 2014 si va fi lansat in cinematografe in16 septembrie, distribuit de ZAZU Film. In #selfie69,cele trei fete din primul lungmetraj, #selfie, din 2014, Yasmine, Roxi si Ana fac un pariu video ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in 3 zile?! Vor afla ca uneori iubirea poate fi chiar sub nasul tau, desi tu ai cautat-o in cele mai neobisnuite locuri, in cele mai neasteptate moment si la cele mai caudate persoane! Si inca ceva foarte important: nu fa pariu cu iubirea pentru ca… e foarte riscant!

​Proiectia va incepe la ora 19.00.

Comentarii

comentariu

About the Author

-