Published On: mar, Sep 27th, 2016

Vasile Cortez a demisionat din pozitia de presedinte PNL Braila / Noul lider al liberarilor braileni este presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache

Cu putin timp inaintea alegerilor parlamentare din iarna, atmosfera din sanul PNL Braila este tot mai tulbure. Presedintele liberarilor braileni, Vasile Cortez a demisionat dupa ce au aparut discutii cum ca au existat nereguli legate de votul pentru stabilirea propunerilor de candidati.

Cortez era in functia de presedinte interimar al PNL Braila, dupa ce Catalin Boboc a demisionat in urma cu aproximativ o luna. Cortez a ales sa demisioneze in cadrul unui Birou Politic National, unde a fost desemnat si noul presedinte interimar, in persoana lui Marian Petrache, presedintele CJ Ilfov si prim-vicepresedinte al partidului la nivel central.

Am participat la o discutie cu 4 prim-vicepresedinti ai partidului, care mi-au spus ce s-a intamplat la Braila cu 48 de ore inainte de a da votul pentru a stabili candidatii la alegerile Parlamentare. Mi s-a parut ca nu e normal ca eu sa nu stiu chestiunea asta si dumnealor sa o stie. Ca atare, am luat aceasta decizie. Practic, miercuri, inainte de vot, senatorul Catalin Boboc m-a sunat, era peste 22:00, si mi-a spus sa anunlez sedinta de joi pentru ca se intampla lucruri ciudate in judet”, a declarat Cortez.

Mai mult, Vasile Cortez a mai precizat ca ia in calcul posibilitatea demisionarii si din pozitia de consilier judetean PNL.

Pe lista PNL Braila pentru alegerie parlamentare se afla pe locul 1 la Camera Deputatilor, primarul comunei Ciresu, Radu Popa, pe pozitia 2 este consilierul judetean Danut Lungu, iar afaceristul Florin Cirligea este pe locul 1 la Senat.

Comentarii

comentariu

About the Author