Published On: mie, Sep 28th, 2016

UPDATE: Neglijenta nu face casa cu primarul Dragomir / Groapa de un metru de pe strada Plevna a fost astupata

Update: Daca pana acum o zi, groapa de pe strada Plevna ar fi putut face probleme oricarui sofer, iar brailenii se plangeau de nepasare, aseara, edilul-sef a luat problema in maini si a actionat foarte rapid, iar acum groapa este astupata.

 

Vremea gropilor nu trece! Ba chiar pare ca situatia se inrautateste pe zi ce trece si pe cat de suparati ar fi brailenii pe situatie, parca se obisnuiesc…  “asta este Braila in care traim”, exclama trecatorii, care inca mai au curajul sa se minuneze de ceea ce pot vedea. Si cum sa nu te minunezi cand vezi ca esti pe cale sa iti scapi masina intr-o groapa din care nu mai ai sanse sa o scoti. Noroc cu locuitorii din zona care au semnalizat-o cu un “steag”, ce pare a fi din desene animate.

Asta se gaseste in capatul strazii Plevna, in apropiere de fosta Biblioteca Judeteana “Panait Istrati”, sa nu mai spunem ca in zona ar putea circula si turisti, dat fiind faptul ca hotelul e la 100 de metri distanta.

Groapa se surpa pe zi ce trece si daca pana acum soferii injurau ca isi stricau masinile din cauza ei, acum sa-i multumeasca lui Dumnezeu ca are un metru jumate (adancime) de s-ar putea vedea si cu Google Maps si stii ca trebuie sa ocolesti zona…asta daca nu vrei sa iti pierzi masina cu totul.

 

Comentarii

comentariu

About the Author