Published On: vin, Sep 16th, 2016

Un tanar fara permis i-a furat masina mamei sale si a iesit la plimbare pe strazile brailene

Miercuri, in jurul orei 10:25, politisti din cadrul Biroului Rutier l-au depistat pe un tanar, de 21 de ani, din comuna Gropeni, in timp ce conducea autoturismul, in Piata Traian, din municipiu, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din cercetarile efectuate de politisti a reiesit ca tanarul ar fi sustras autoturismul mamei sale si l-a condus pe strazile din municipiu. Politistii au intocmit dosar penal pentru infractiunile de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si furt in scop de folosinta.

In aceeasi zi, la ora 18:10, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila l-au depistat in trafic, pe raza comunei Tichilesti, pe un localnic, in varsta de 26 de ani, in timp ce conducea mopedul fara sa detina permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, s-a stabilit ca vehiculul nu este inregistrat in circulatie. Prin urmare, pe numele celui in cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara a avea permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author