Published On: lun, Sep 5th, 2016

Un tanar de 18 ani fara permis a fost prins la volanul unei autoutilare furate

Vineri dupa-amiaza, la ora 14:00, politisti din cadrul Postului de Politie Comunala Sutesti l-au oprit in trafic pe un localnic, in varsta de 18 ani, in timp ce conducea o autoutilitara, pe raza comunei, fara a avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

In urma cercetarilor efectuate, s-a constatat ca tanarul ar fi luat autoutilitara vecinului sau, care era parcata pe strada, fara permisiunea acestuia, cu intentia de a o intoarce. 

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de furt si conducerea unui vehicul fara a poseda permis de conducere.       

In aceeasi zi, la ora 09:50, politisti din cadrul Serviciului Rutier l-au depistat pe un barbat, in varsta de 38 de ani, din judetul Ilfov, in timp ce conducea autoturismul pe DE 584, in afara localitatii Albina, avand drepul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat, incepand cu data de 28.08.2016.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author