Published On: lun, sept. 26th, 2016

Un barbat de 44 de ani a fost prins in trafic cu o masina straina pentru care avea acte false

Politistii de frontiera galateni au descoperit, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice, un talon pentru inspectia tehnica a unui autoturism inmatriculat in Marea Britanie fals total.

In data de 25 septembrie, in jurul orei 16.45, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati- I.T.P.F. Iasi au oprit pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca Land Rover, inmatriculat in Marea Britanie, condus de galateanul Cornel B., in varsta de 44 de ani.

La verificarea documentelor masinii, avand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspectie tehnica prezentat la control, politistii de frontiera au procedat la efectuarea de verificari suplimentare.

In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca talonul nu prezinta conditiile de forma si fond ale unui document original, acesta fiind fals total, ultima inspectie tehnica efectuata pentru autoturismul in cauza fiind in anul 2014.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de uz de fals si complicitate la fals material.

Comentarii

comentariu

About the Author