Published On: lun, Sep 26th, 2016

Targul National AgriCultura isi deschide portile in aceasta saptamana

Joi, 29 septembrie 2016, la Braila Mall, isi va deschide portile Targul National AgriCultura, ajuns la cea de a XX-a editie!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Braila invita brailenii la deschiderea oficiala a celei de a XX-a editii a Targului National AgriCultura organizat in Parcarea Braila Mall, in perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016. Deschiderea oficiala va avea loc joi, 29 septembrie 2016, ora 11:00. Evenimentul se bucura, si anul acesta, de o participare la nivel national, producatori si comercianti de masini si utilaje agricole; seminte si material saditor; echipamente energii regenerabile; horticultori; statiuni de cercetare-dezvoltare agricola; asociatii si cooperative agricole; institutii de invatamant superior; autoturisme si masini de teren; producatori si mesteri populari; banci si societati de asigurari.

Sunt asteptati, atat la deschiderea oficiala cat si pe durata celor 4 zile de desfasurare a targului, fermieri, producatori si comercianti, specialisti si publicul larg, din judetul Braila si din judetele invecinate.

Comentarii

comentariu

About the Author