Published On: vin, Sep 16th, 2016

Sefii Brailei iau atitudine fata de directorii care nu isi fac treaba / Dragomir: “Daca gandirea nu se schimba, se va schimba directorul”

La inceputul mandatului cei doi sefi ai Brailei au declarat ca mai intai vor face o evaluare a personalului, vor incerca sa se integreze in echipa si sa ii cunoasca. Ulterior, fiecare dintre ei si-au declarat nemultumirea fata de unii dintre directori, din cauza faptului ca nu sunt implicati ori ca nu vin cu solutii. Acum insa, se pare ca lucrurile s-au mai schimbat si dupa cum spune Chiriac, au inteles ca s-a schimbat conducerea, dar inca le dau termene si optiunea de a-si asuma raspunderea sau de a-si da demisia.

Mai mult, Dragomir va face o evaluare individuala cu fiecare dintre directori, in luna decembrie si spune el, ca cei care nu fuzioneaza cu gandirea lui, vor fi schimbati la un moment dat.

“Sunt directori din cadrul primariei de care sunt foarte multumit, dar avem si unii directori care trebuie sa se adapteze la stilul meu. Am sa fac o evaluare individuala in decembrie, atunci cand voi putea acorda anumite calificative. Nu am sa dau nume astazi, dar asa cum ati observat, pe anumite domenii, am putut sa dam drumu unor activitati, tocmai pentru ca unii dintre directori se implica. In alte zone cred ca e nevoie de schimbarea gandirii pentru dansii…Daca gandirea nu se schimba, se schimba directorul la un moment dat” a declarat Marian Dragomir.

De cealalta parte, presedintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac, inca isi declara nemultumirea fata de unii directori si se arata mult mai ferm. Acest aspect se poate observa din atitudinea pe care a avut-o pana acum fata de acestia, atunci cand le-a impus sa isi faca treaba in termen limita, ori sa demisioneze.

“Si la Consiliul Judetean se observa o imbunatatire a activitatii personalului, se pare ca multi dintre ei au priceput ca este o noua conducere si ca lucrurile trebuie sa mearga intr-o altfel de directie, dar mai sunt reminiscente de la unii directori si oscileaza intre a-si face datoria conform fisei postului. Sper ca aceste derapaje sa fie din ce in ce mai putine si sa inchegam o echipa foarte buna, astfel incat sa isi faca treaba repede, pe lege, cu termene, sa nu mai avem perioade moarte”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac.

 

Comentarii

comentariu

About the Author