Published On: lun, Sep 12th, 2016

Scandalagii din discoteci si cluburi au ajuns pe mainile politistilor

In acest weekend, politistii braileni actioneaza in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Vineri si sambata, politisti braileni au desfasurat actiuni atat in municipiu, cat si in judet, in piete si zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale si pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta.

De asemenea, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie. Astfel, in cele doua zile, politistii au efectuat controale la 6 intreprinderi individuale si in 2 piete agroalimentare, au legitimat 48 de persoane, dintre care 24 au fost controlate corporal sumar, si au verificat 8 autovehicule.

De asemenea, politistii au aplicat 78 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de peste 40.000 de lei. Cele mai multe amenzi, 70, au fost aplicate la O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Ca masura complementara, au fost retinute 7 permise de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author