Published On: lun, Sep 5th, 2016

Razia de weekend a Politiei s-a soldat cu amenzi in valoare de 7.700 de lei

In acest weekend, politistii braileni au actionat in municipiu si judet, pentru prevenirea faptelor antisociale, in special a celor comise cu violenta, precum si pentru linistea si siguranta cetatenilor.

Vineri si sambata, politisti din cadrul politiilor orasenesti si sectiilor de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, precum si politisti de proximitate din cadrul Politiei Municipiului Braila, au desfasurat actiuni pe raza municipiului, oraselor si localitatilor arondate acestora, in piete si zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea modului in care iși desfașoara activitatea societațile comerciale si pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta.

De asemenea, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie.

Astfel, in cele doua zile, politistii au efectuat controale la 11 intreprinderi individuale si societati comerciale de tip cafe-bar si discoteca.

Totodata, au legitimat 81 de persoane, dintre care 7 au fost controlate corporal sumar, au verificat 44 de autovehicule si au aplicat 22 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproape 7.700 de lei.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Comentarii

comentariu

About the Author