Published On: mar, Sep 6th, 2016

Prins de politisti cu 4 m cubi de lemne

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au depistat un cetatean roman, care transporta peste 4 metri cubi de material lemnos, fara sa detina documente legale.

In data de 05 septembrie, in jurul orei 16.30, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza localitatii de frontiera Gradinari, o autoutilitara basculanta marca Toyota,  inmatriculata in Romania, incarcata cu material lemnos, la volanul careia era cetateanul roman Catalin B., in varsta de 41 ani, domiciliat pe raza judetului Iasi.

La controlul de frontiera lucratorii nostri au constatat ca barbatul transporta cantitatea de  4,023 metri cubi lemn foc, specia stejar, fara sa detina aviz de insotire a marfii.

Politistii de frontiera l-au sanctionat contraventional pe Catalin B. cu amenda in valoare de 2.000 lei, iar in conformitate cu prevederile legale in vigoare au predat materialul lemnos, in valoare de 760 lei, reprezentantului Districtului Silvic Sculeni.

 

Comentarii

comentariu

About the Author