Published On: mie, Sep 7th, 2016

Primaria Chiscani va construi un sens giratoriu “La Borcan”

Primaria Chiscani urmeaza exemplul Primariei Braila si isi doreste construirea unui sens giratoriu pe una dintre cele mai circulate sosele din judet. Zona vizata este cea de la “Trei movile” sau “La Borcan” cum este cunoscuta cetatenilor. Potrivit Consiliului Local Chiscani se doreste realizarea in cel mai scurt timp a acestui sens giratoriu, deoarece accidentele din aceasta zona au crescut alarmant de mult. Totusi, in apropriere de aceasta zona, la aproximativ 600 de metri, mai este nevoie de un sens giratoriu, si anume la intrarea in Statiunea Lacu Sarat, unde, se intampla accidente de cele mai multe ori mortale. Despre acest lucru Primaria Chiscani spune ca, cel putin anul acesta, nu exista bani decat pentru un singur sens giratoriu.

Mai mult, Primaria Chiscani isi doreste realibilitarea trotuarelor din Varsatura, care sa cuprinda si pista pentru biciclete, in contextul in care zona respectiva reprezinta, de altfel, intrarea in municipiul Braila de pe DE 584, intrare care acum nu arata tocmai modern. 

Dam drumul la sensul giratoriu de <La borcan>, am fost chemat de doamna prefect si am discutat in acest sens. Si la intrarea in Lacu Sarat trebuie, dar zic macar pe asta sa il facem anul acesta”, a comentat primarul din Chiscani, Costica Cojea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-