Published On: mar, Sep 13th, 2016

Presedintele CJ, Iulian Chiriac vrea sa ramana in memoria brailenilor cu un spital la standarde europene

In cadrul unui amplu interviu, din dorinta de a cunoaste obiectivul principal al presedintelui Consiliului Judetean, Francisk Iulian Chiriac, l-am intrebat cu ce i-ar placea sa ramana in memoria brailenilor dupa terminarea mandatului actual sau unui al doilea mandat, in cazul in care ar fi nevoie. Chiriac ne-a marturisit, ca si-ar dori sa stie ca spitalul functioneaza, ca va fi reabilitat si ca personalul de acolo formeaza o echipa competitiva. Se pare ca cei trei ani petrecuti in parlament ca si secretar de stat in cadrul Ministerului Sanatatii si-au pus amprenta, vazand nevoile primordiale ale acestui oras si a oamenilor in special.

“Mi-as dori sa stiu ca spitalul functioneaza si ca acolo exista o echipa foarte buna. Mi-as dori ca la Spitalul Judetean sa facem o echipa competitiva, cu toata dragostea pentru medicii care lucreaza acolo..eu personal le multumesc pentru ce au facut inainte si pentru ce vor face de acum incolo. Va fi o perioada destul de grea, pentru ca spitalul va intra in constructie, in reabilitare, deci lucrurile vor fi intr-o anumita dinamica si cu ajutorul lor sper sa trecem de aceasta tinta. Va fi meritul tuturor, nu numai al meu…si al lor”, a afirmat acesta.

Motivul pentru care presedintele CJ  isi doreste sa reabiliteze spitalul, este ca medicii buni pe care ii avem, sa lucreze in conditiile necesare pentru a face performanta, la fel ca si medicii din Bucuresti sau din alte orase.

“Ma gandesc ca si eu am parinti si copil si cum se spune ca in Braila, cel mai bun medic este trenul spre Bucuresti. Nu este adevarat. Avem si medici foarte buni in oras, medici foarte competenti, care daca ar avea unde sa isi desfoare activitatile, ar fi la fel de competenti ca cei din Bucuresti”, a mai adaugat Iulian Chiriac.

 

Comentarii

comentariu

About the Author