Published On: mie, Sep 7th, 2016

Presedintele CJ, Iulian Chiriac, a demarat in forta repararea a 250 de km de drumuri judetene

Presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac vrea transparenta fata de cetatenii braileni. In acest sens, Consiliul Judetean a inaugurat pagina de Facebook prin intermediul careia toate proiectele pe parte de investie, dar si stadiul acestora vor fi postate. Mai mult, presedintele CJ are in plan sa reabiliteze Casa Tineretului, Palatul administrativ si Facultatea de Inginerie.

“Deja pot sa spun ca am si inaugurat pagina de Facebook a CJ, pentru ca este in trend, o sa punem tot ce am dat pe parte de investitii anul acesta, urmand ca pana la sfarsitul anului sa facem un plan pentru anul 2017. Aici ma refer la spital, investitii pe drumurile judetene. Mai avem investitii pe care vrem sa le facem in Palatul Administrativ, in Casa Tineretului, in facultate si sa nu uitam si parteneriatele pe care le avem si sa ajutam si primariile mai sarace”, a declarat presedintele CJ Braila in cadrul unui amplu interviu acordat ziarului nostru.

Primul sau proiect, care se desfasoara chiar in acest moment, este legat de infrastructura, lucrandu-se concomitent pe mai multe drumuri judetene. Ieri se faceau plombari pe Drumul Judetean 203 intre Jirlau si Faurei si se turna covor asfaltic pe Drumul Judetean 2B si Drumul Judetean 211, in Bordei Verde. “250 de km de drumuri nationale cu covoare de asfalt, cu plombari. Dupa care, incercam sa finalizam sectia de ATI de la Spitalul Judetean. Am dat hotarare de consiliu, am bugetat tot, suntem in procedura de achizitie, s-au inscris oamenii, incercam sa finalizam lucrurile. La sfarsitul saptamanii vom inaugura sectia de neonatologie de la maternitate, pe banca mondiala, vineri va fi finalizata. Ar fi bine ca oamenii sa stie cum arata”, a spus Iulian Chiriac.

 

Comentarii

comentariu

About the Author