Published On: mar, Sep 13th, 2016

Politistii au actionat pe strazile brailene pentru a mentine un climat de siguranta

In ziua de 11.09.2016, intre orele 19:00-21:00, politisti de ordine publica si criminalisti, din cadrul Politiei Municipiului Braila, impreuna cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila, au actionat in municipiu, cu scopul prevenirii faptelor comise cu violenta si mentinerii climatului de siguranta a cetatenilor. Pe timpul actiunii, au fost legitimate 44 de persoane, verificate 9 unitati economice si 2 autovehicule.

Totodata, politistii au aplicat 5 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 700 de lei, conform Legii 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 53 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 23.150 de lei, au ridicat in vederea suspendarii 8 permise de conducere si retras 2 certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author