Published On: joi, Sep 1st, 2016

O tanara a fost atacata pe strada Mihai Bravu, in timp ce se pregatea pentru proba sportiva de la admiterea la facultate

Un fost puscarias care a talharit o tanara, care se pregatea pentru admiterea la facultate, alergand cu telefonul in mana pentru a se cronometra va ajunge dupa gratii. Toata scena s-a petrecut in seara zilei de 15 iulie, in jurul orei 23:30, cand braileanca I.T., de pe strada Mihai Bravu, a iesit din locuinta cu intentia de a alerga (urmand sa dea admiterea la facultate, la proba sportiva). Tanara a luat cu ea un telefon mobil marca Samsung Galaxy Grand Prime, pe care il folosea drept cronometru. In timp ce alerga tanara a fost ataca de Mitica Pitulice, un recidivist. Acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice cand a atacat-o pe tanara, cu gandul de a-i fura telefonul mobil. Tanara nu s-a lasat usor si s-a luptat cu agresorul, fiind salvata de interventia unei vecine, care l-a speriat pe agresor.

Procurorul Gheorghe Velea a dispus trimiterea in judecata a inculpatului recidivist Mitica Pitulice, in varsta de 35 de ani, originar din satul Tataru, comuna Dudesti, anchetat pentru savarsirea infractiunii de tentativa la talharie calificata. 

Comentarii

comentariu

About the Author