Published On: mie, Sep 28th, 2016

Marian Dragomir vine cu noi solutii pentru a-i civiliza pe brailenii certati cu bunul simt

Marian Dragomir isi doreste mult un oras curat si pentru ca acest lucru sa devina o realitate, nu doar o promisiune de campanie, este dispus sa-i civilizeze pe unii braileni cu forta. Recent edilul-sef, s-a aratat foarte dezamagit de unele persoane care au vandalizat indicatoarele auto si a incercat sa le explice ca inlocuirea respectivelor indicatoare se face si din banii lor. Mai mult, in ultima perioada politistii locali au amendat un numar ridicat persoane care arunca gunoiul in spatiul public, dar si “samantarii” care fac covoare de coji langa banci. Potrivit edilului sef politia Locala a intensificat actiunile de patrulare, mai ales in intervalul orar 18-23.

Primarul continua “lupta” cu brailenii care incalca legea bunului simt si isi doreste ca pe viitor ca politistii locali sa ii filmeze acestia in fapt.

Trebuie sa mai pregatim si alte modalitati de evidentiere a activitatii politiei locale. Poate o sa ii si filmam pe cei care fac astfel de lucruri si nu cred ca o sa le convina sa ii vada cunoscutii”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author