Published On: joi, Sep 22nd, 2016

Marian Dragomir transant cu societatile care realizeaza bransamente pentru utilitati: “Unde configuratia strazii permite nu se vor mai face spargeri, ci doar subtraversari, in caz contrar societatile vor suporta consecintele”

Ieri, primarul Marian Dragomir a postat pe contul sau de Facebook ca societatile care realizeaza  bransamente pentru utilitati si au brazdat tot orasul nu vor mai primi autorizatii pentru alte lucruri pana nu le vor finaliza pe cele deja incepute. Mai mult acesta a mai adaugat ca imi acest moment configuratia strazii perminte sa nu se mai faca spargeri, ci doar subtraversari pentru a nu mai afectata strada. Edilul-sef odata cu aceasta postare a mai adaugat si doua fotografii in care se  poate observa cum decurg lucrarile pe strada Praporgescu.

Acum(n.r. ieri) in Braila – Strada Praporgescu
Initial parea incredibil – dupa ce societatile care realizau bransamente pentru utilitati au brazdat orasul, nu au mai primit autorizatii pentru alte bransamente decat dupa ce au finalizat lucrarile restante.
Acum am intrat in alte etapa: acolo unde configuratia strazii permite nu mai facem spargeri ci doar subtraversari pentru a nu mai afectata strada
”, a scris Marian Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-